Wij vertalen de huisstijl en identiteit van een optiekbedrijf naar vormgeving in afleverproducten.

Jong en dynamisch bedrijf met ruim 20 jaar ervaring

Gespecialiseerd in de optiek-branche

Groot assortiment aan gepersonaliseerde producten

Pascalle

Pascalle

Pascalle van der Staak is eigenaresse en de drijvende kracht achter Etui & Zo. Na diverse jaren werkzaam te zijn geweest als accountmanager contactlenzen, is Pascalle in 2010 gestart met Etui & Zo.

Met haar creativiteit en ervaring is Pascalle al voor velen een prettige gesprekspartner gebleken bij het ontwikkelen van nieuwe afleverproducten. Pascalle bezoekt haar klanten graag op locatie om zo het bedrijfs-DNA en de klantbeleving optimaal te kunnen vertalen naar hetgeen de consument mee naar huis krijgt; mooie etuis en zo.

Carin

Carin is reeds sinds oktober 2011 werkzaam bij Etui & Zo en is daarmee een vaste waarde voor veel van onze klanten. Ze heeft helemaal haar draai gevonden in haar rol als Hoofd Binnendienst. Mede door haar aanwezigheid op de stand van Etui & Zo op de Hall of Frames in Nijkerk kennen velen inmiddels niet alleen haar stem, maar ook het gezicht bij deze stem.

Carin is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Carin
Peter

Peter

Wie kent hem niet; Peter Bos! Sinds 2022 reist deze vrolijke noot voor Etui & Zo in Nederland en België; en daar zijn we trots op! Peter is van vele markten thuis en kan je deskundig adviseren over al onze afleverproducten en optiekaccessoires. Peter praat je ook graag bij over de vele mogelijkheden van Visall, onze Duitse collega, tevens producent van onze SEHBAR brillenspray.

Carla

Na vele jaren in het bankwezen te hebben gewerkt, is eind 2015 Carla ons team komen versterken. Carla is verantwoordelijk voor de financiële administratie binnen Etui & Zo. Naast haar goede zorgen voor de cijfers zorgt Carla ook graag voor onze klanten en is ze nauw betrokken bij de binnendienst. 

Carla is aanwezig op woensdag

Carla
Natascha

Natascha

Met vele jaren ervaring in logistiek en kwaliteitscontrole, zijn we erg blij dat Natascha begin 2017 is gestart bij Etui & Zo. Met vrouwelijke finesse en oog voor detail zorgt Natascha voor alle bestellingen en verzendingen binnen ons magazijn. Tevens worden de gepersonaliseerde voorraden van onze klanten door haar beheerd om zo te zorgen dat men niet misgrijpt. Kortom: een belangrijke speler in ons team; voor ons en voor u!

Natascha is aanwezig op woensdagochtend en op onze vaste verzenddagen dinsdag en donderdag.

Darlene

Gestart op 1 februari 2019; onze jongste medewerkster Darlene. Zij ondersteunt het team en met name Pascalle met haar creativiteit bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën. Ze is actief onderweg met brillenglazen van onze Duitse collega Visall. Darlene is opticien / contactlensspecialist en tevens eigenaresse van Darly brilaccessoires. Nieuwsgierig? Kijk dan bij onze voorraadartikelen of op www.darly.nl

Darlene
Ricardo

Ricardo

Ricardo is onze grafisch ontwerper en creatieve duizendpoot. Veel van onze klanten kennen deze naam; hij is al jaren als ZZp-er verbonden aan Etui & Zo. Ricardo is verantwoordelijk voor de het uitwerken van de vele schetsen en ontwerpen die we voor onze klanten maken. Tevens is hij, werkend onder de naam Riekz.nl, onze favoriete designer waar het gaat over huisstijl- en logo advies voor onze klanten. Kijk eens op www.riekz.nl!