De Haas Opticien Tilburg

Marcel en Eveline de Haas zijn al jaren de trotse eigenaren van De Haas Opticien in Tilburg. Met de vernieuwing van het winkelcentrum is ook winkel volledig verbouwd en twee keer zo groot geworden als voorheen. De winkel is ruim, fris en licht geworden met gebruik van veel natuurlijke materialen. Vanzelfsprekend werd voor De Haas Opticien na deze ingrijpende verbouwing een nieuwe huisstijl ontwikkeld, passend bij de winkel.

We hebben er onder andere voor gekozen om de robuuste materialen van het interieur terug te laten komen in de etuis. Bijvoorbeeld voor de jonge klant een kleiner etui heel cool uitgevoerd in jeans en voor de wat oudere mensen een etui wat gemakkelijk open gaat. Het team van De Haas Opticiens heeft een persoonlijke benadering naar hun klanten. Zo zijn er van alle medewerkers kaartjes met foto’s die bij het maken van een afspraak of na een bezoek wordt meegeven aan de consument. Deze foto’s hebben we dan ook verwerkt op de tasjes waarin de bril wordt afgeleverd. Zo wordt het hele team in het zonnetje gezet!

Van der Ham Optometristen Oud Beijerland

Binnen de muren van het voormalig bankgebouw in Oud Beijerland draait alles om de HAM-burgers. Zo worden namelijk alle klanten, vrienden en gasten van Van der Ham liefkozend genoemd. Eigenaren Paul van Schaik en Dennis Smit en hun medewerkers noemen zichzelf ‘liefhebbers van de laatste mode, de beste kwaliteit en de aller-gaafste brillen’.

In deze prachtige, robuust ingerichte winkel wordt je met veel humor en werkplezier heel hartelijk ontvangen. Natuurlijk altijd met de beste koffie of meest lekkere thee. Om de sfeer van deze winkel te vertalen naar een passend pakket zijn dus stoere materialen, sfeervolle items en ook een tikkie humor erg belangrijk. We denken dat we daar erg goed in geslaagd zijn met de bruine etuis met stempeldruk, houten kistjes en kraft afleverdoosje. Samen met Paul en Dennis hebben we zelfs de grote katoenen doeken met ruitjes nu ook speciaal voor de klant thuis ontwikkeld! Zo poetst de consument thuis zijn bril met hetzelfde doek als bij Van Der Ham in de werkplaats: dat is nog eens echt het gevoel van de winkel meegeven!